Welkom in de WW

Na tijden van breken en bouwen zijn in september 2018 de eerste huizen en appartementen van de nieuwe Celsiusbuurt in Woensel-West opgeleverd. Tante Netty besloot de kersverse bewoners van deze nieuwbouw een warm onthaal te geven: ‘Welkom in de WW’, uiteraard met een dikke vette knipoog. 

Met vrolijke borden, ontworpen door Joscha Weiand, een hand confetti, fototoestel en een goed gevuld welkomstpakketje trok Tante Netty langs de spiksplinternieuwe deuren om de bewoners te verrassen. Onderdeel van het pakketje is een nieuwe muntsoort: de Netty. Te gebruiken in de vele winkeltjes die Woensel-West ondertussen rijk is. 

Thema: wijkverbinding

De foto’s die tijdens de verrassing bij de voordeur genomen zijn, werden gepresenteerd tijdens de welkomstborrel. Zo konden alle nieuwe buren en de oude bewoners van Woensel-West elkaar leren kennen. 

Ook een uitdaging aan ons voor te leggen? We horen het graag!

neem contact op
foto: Gaia van Egmond
foto: Sofie van Esch
foto: Sofie van Esch
foto: Sofie van Esch
foto: Sofie van Esch

Kunstenaar/Ontwerper

Tante Netty

“Woensel-West is constant in beweging, letterlijk door alle sloop en nieuwbouw. En er is heel veel te doen. Hiermee willen we de nieuwe bewoners meteen met de wijk verbinden. Een tasje, ansichtkaarten, waardebon en de Netty’s met aansporing om de wijk te ontdekken. Bijna alle ondernemers doen mee met de actie, want voor hen is het natuurlijk fijn om nieuwe klanten te krijgen.”

bekijk alle makers

Partners