De Bruijn Wisseltrofeeën

Gewapend met een vrolijk muziekje, glitterpakken, een rijdend podium en bakken vol wisseltrofee-onderdelen trok De Bruijn Wisseltrofeeën al snel de aandacht. De bewoners werd gevraagd een prijs te maken en uit te reiken aan iemand die dat ontzettend, of een beetje, verdiende. Zo werden lieve vaders, dappere moeders, fijne buurmannen, prettige collega’s en toffe buurvrouwen opeens in de schijnwerpers gezet. 

De buurtbewoners mochten uit verschillende bakken onderdelen voor hun wisselbeker bij elkaar zoeken. Door die te stapelen rondom een schroefdraad, maakten ze allemaal hun unieke wisseltrofee. Vervolgens werd het podium beklommen, de beker uitgereikt en verteld waarom de prijs verdiend was. 

Wil jij ook iemand op een podium zetten?

neem contact op
foto: Gaia van Egmond
foto: Gaia van Egmond
foto: Gaia van Egmond
foto: Gaia van Egmond
foto: Gaia van Egmond
foto: Gaia van Egmond
foto: Mees Princen
foto: Mees Princen
foto: Mira van der Hagen

Kunstenaar/Ontwerper

Roos de Bruijn

“Een paar jaar geleden raakte ik ontzettend gefascineerd door prijsuitreikingen. De schattigheid, het koesteren van de trofee en de impact op het moment van uitreiken. Het belang voor de ontvanger én de gever. Dus ik begon met verzamelen, eerst van afbeeldingen en later van echte prijsbekers. Die vond ik in schuurtjes en op zolders. Maar uiteindelijk draait het allemaal echt om het moment van waardering.”

bekijk alle makers

Partners