Tante Netty zoekt: Zakelijk leider

Tante Netty bevraagt, verbindt en inspireert. En we geloven dat kunst en design een motor zijn voor maatschappelijke verandering. Samen met professionele kunstenaars en designers werken we aan co-creatieve processen, onconventionele projecten en artistieke interventies. Zaken die de verbeelding prikkelen, uitnodigen tot gesprekken en daarmee zorgen voor sociale impact. Tante Netty werkt in wijken, en in opdracht van overheden en instellingen in de regio Eindhoven en daarbuiten.

Zakelijke leiding
Als directeur ben je verantwoordelijk voor de organisatie ‘Tante Netty’ als geheel. Je bepaalt de koers van de organisatie, bent verantwoordelijk voor de programmering, verzorgt de fondsenwerving met bijbehorende verantwoording en stuurt op de realisatie en budgetbewaking. Je zorgt voor de overall coördinatie en bedrijfsvoering, de projectsturing zit bij de projectleiders. Voor elk project wordt een compact team samengesteld met mensen uit de creatieve en sociale hoek. Samen met de projectleiders bewaak je het artistieke niveau van de projecten.

foto: Nick Bookelaar

En dat niet alleen
Tante Netty is flink in ontwikkeling. De laatste jaren zijn we bijvoorbeeld ook commerciële opdrachten gaan uitvoeren. We willen een netwerkorganisatie zijn van ZZP’ers die samen, vanuit betrokkenheid en overtuiging, bewoners (of medewerkers) willen uitdagen tot meer verbinding met elkaar en met hun omgeving.

Als directeur ben je het boegbeeld van de organisatie en geef je richting aan de ontwikkeling en de verdere professionalisering van Tante Netty. Je verbindt en faciliteert het team.

Grote lijnen en praktische details
Je bent in staat met een helikopterview naar artistieke projecten en programma’s te kijken en deze te verbinden aan maatschappelijke ontwikkelingen. Je hebt een culturele achtergrond maar bent ook in staat om zakelijk te denken. Uiteraard heb je ervaring met het aanvragen van (cultuur-) subsidies en weet je de weg te vinden in de wereld der fondsenwerving. Een relevant netwerk in de culturele sector is een must en dat je een teamspeler bent, spreekt vanzelf. Je neemt het team mee, inspireert en geeft ruimte.

Tante Netty zoekt een ZZP’er en biedt een schappelijk uurtarief binnen een passende begroting waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn een bruisende werkomgeving, een enthousiast en inspirerend team om je heen, en een ervaren en betrokken bestuur met een breed netwerk. We bieden je de kans mee te bouwen aan de vele uitdagingen en kansen die er liggen voor de toekomst.

Enthousiast? Stuur je motivatie en CV vóór 20 november naar post@tantenetty.nl.