klimrektent-studio-rocco-verdult

Een klimrektent voor het park!

Hoe maken we het Henri Dunantpark nog beter? Wat is een verbetering of aanvulling op de bestaande kiosk? Op 7 december geeft ontwerper Rocco Verdult een gave, tijdelijke voorzet; De Klimrektent. Alle gebruikers en omwonenden zijn welkom om mee te denken.

Rocco en Tante Netty hebben al veel gebruikers en omwonenden van het park gesproken. ‘De kiosk in het parkt ziet er niet uit’, ‘er is geen fijne plek om samen te komen’, of ‘ik zou wel een afdak willen’.

Klimrektent
Op 7 december bouwt ontwerper Rocco Verdult iets gaafs in het park: een Klimrektent. Een bijzondere plek waar het goed toeven is, met warme drank en iets lekkers erbij. En waar alle ruimte is voor nog meer mooie plannen, bouwsels en activiteiten. Alle gebruikers en omwonenden van het Henri Dunantparkt zijn welkom om te komen kijken en mee te denken. We beginnen op 19.00 uur, bij het touwklimrek!

Geef een reactie