benksie_netty_website

Benksie in het Henri Dunantpark!

Een supermooi park, met een kiosk, zitjes, speeltuinen en nog veel meer; dat is het Henri Dunantpark in Woensel. Maar het kan nog beter. Daarom buigen Tante Netty, ontwerper Rocco Verdult en de buurt zich over nieuwe ideeën.

Met het project Benksie in de Buurt is Tante Netty actief in verschillende Eindhovense wijken. Steeds kijken we met bewoners wat er speelt, en koppelen we er een ontwerper of artiest aan. Die gaat samen met de bewoners aan de slag. Om iets moois, leuks of opvallends te verzinnen én te maken. Dit keer werken we met ontwerper Rocco Verdult in het Henri Dunantpark in Woensel.

Kiosk
Belangrijk in het park is de kiosk, waar (rondom) vele activiteiten plaatsvinden. Maar als plek voor activiteiten voldoet hij niet altijd. Daarom geeft Rocco Verdult op 7 december een gave voorzet, en nodigen we iedereen uit om mee te denken. De avond begint op 19.00 uur, in het park bij het touwklimrek!

 

Geef een reactie