benksie_netty_website

Buurten met Benksie

17 september, vanaf 14.00 uur:  Buurten met Benksie

Tante Netty nodigt je uit voor iets leuks: Buurten met Benksie.
Met: Street-art in de maak, meedoen, wat te drinken, gezelligheid, en misschien wel nieuwe plannen voor de buurt!

Benksie in de Buurt
De afgelopen tijd werkte Tante Netty met verschillende buurtbewoners en kunstenaar Stijn Bles aan Benksie in de Buurt, oftewel street art (= kunst op straat), speciaal voor Woensel West. Een van de resultaten is de knalroze tafel op de rotonde in de Edisonstraat: een nieuwe ontmoetingsplek voor de wijk.

Buurten met Benksie
Op deze rotonde gaan Stijn Bles en collega-kunstenaar Joris van Akkerveeken aan de slag op zaterdagmiddag 17 september vanaf 14.00 uur. Met spuitbus en verf, en wie wil helpen is van harte welkom! Maar gewoon even kijken en kletsen mag natuurlijk ook. Vintage Treets, de nieuwe overbuurvrouw van Tante Netty zet haar mooie stoelen buiten en serveert lekkers. Kom gezellig langs!

Geef een reactie