Categorie archief: Woensel Wenst

wenst_banner_website

Braakliggend terrein wordt lichtgevend ballonnenveld

Tante Netty tovert het braakliggend terrein midden in Woensel West in het weekend voor kerst om tot een lichtgevend ballonnenveld vol wensen. Op 18 en 19 december kan iedereen er een wens ‘planten’.

De wereld staat in brand, buiten is het koud en donker, en dan is er ook nog dat enorme braakliggende terrein midden in Woensel West. Voor Tante Netty is het duidelijk: ze nodigt iedereen uit om op 18 en 19 december 2015 tussen 17.00 uur en 20.30 uur een ballon met wens te ‘planten’ en zo mee te bouwen aan een lichtgevend ballonnenveld. Het worden twee avonden voor jong en oud met wensen, ballonnen en warme chocomel. Op vrijdag om 19.30 uur is er een officieel opening, maar je kunt dus al eerder je wens planten.

Braakliggend terrein
Het ballonnenveld ontstaat op een terrein midden in Woensel West dat braak ligt na de sloop van een heel aantal woningen. Woningcorporatie Trudo begint in het nieuwe jaar zo snel mogelijk met het bouwrijp maken van de grond. In het voorjaar begint de bouw van diverse woningen.

Samen
Zoals je weet werkt Tante Netty graag en vaak samen. Voor Woensel Wenst slaan we de handen ineen met Trudo, de gemeente Eindhoven, Buurtonderneming Woensel West en natuurlijk met iedereen die een ballon komt planten!