Categorie archief: Tasje erbij?

tassen banner

Tante Netty nodigt je uit voor een tas koffie!

Tante Netty heeft deze Dutch Design Week een expo van bijzondere tassen in de ramen van woonhuizen en de Woensel Westside Stores in de Edisonstraat. Deze expo Tasje erbij? is de hele week te zien. Een goede reden voor een ommetje!

Op dinsdagochtend nodigt Tante Netty je uit voor een tas koffie en een praatje. We verzamelen om 10.30 uur bij Tante Netty aan de Edisonstraat 70a. Dan drinken we een tas koffie en lopen we daarna samen de exporoute. De ideale start van een dagje DDW!

 

tasje_RGB_website

Tasje erbij?

Een werkmanstas, een boodschappennetje, een exemplaar met veel bling-bling; tijdens de DDW duikt Tante Netty in de wereld van de tas. Tasje erbij?

Unieke designertassen en streetstyle komen samen in de etalage-expo van Tante Netty tijdens de Dutch Design Week (17 t/m 25 oktober). Deze volgetaste exporoute loopt door het hart van de Woensel-West,  een steenworp afstand van het DDW-centrum Strijp S.

Designtassen
In de etalages van woonhuizen en Woensel Westside Stores hangen unieke designtassen van bekende Eindhovense ontwerpers, zoals Doreen Westphal, en jonge design talenten, zoals Lianne Siemensma en de ontwerpers van Qoowl. Ook te zien: de tassen gemaakt van promotiebanners van VerdraaidGoed, het werk van Angeliki Sioliou gemaakt van fietsenbanden en tassen van Juul de Bruijn, Belle ReDesign, Monsak, Handwerkkamer Woensel West, Annie de tassies, Atelier Fritz, Esjaz, JongKruit, Stanny Roodselaar en LoveMyrte.

Woenselse tas
De sociaal designers van Tante Netty gingen daarnaast op zoek naar de favoriete tas van Woensel Westenaren. Handtas met gouden handvat, een boodschappennetje of eigentijdse sling pack, … tas en eigenaar zijn op de foto gezet door Mymza Wever Azcui.

Bovendien lanceert Tante Netty een one-off Woensel West Tote Bag, ontworpen door de beruchte Eindhovense graficus Niels Bakkerus. Te koop bij de Woensel Westside Stores en bij de Eindhoven Brandstore /VVV.

Tas koffie?
Op dinsdag om 10.30 uur heeft Tante Netty een tas koffie met koek klaar staan. Wees welkom!